vineri, 30 ianuarie 2009

Oameni pentru Romania

Desi comunitatile sociale, politice, profesionale, etc. din Romania creeaza in general monstri pe care ii promoveaza ca si personalitati, cred totusi ca cei 10% romani care reusesc sa se afirme printre gunoaie, merita sa fie sustinute. Vreau sa va prezint aici o scurta lista cu romani contemporani care din punctul meu de vedere ar putea constitui un reper in cautarile noastre. Nu vreau sa intru in detaliu cu fiecare din ei, sa spunem ca i-am evaluat in cea mai mare masura empatic, din punct de vedere al sanatatii psihice, a coerentei si credibilitatii dar si al continutului mesajelor pe care le transmit.
Ceea ce e important in final sunt rezultatele care vor sustine sau nu calitatile lor psihice si profesionale. Eu imi propun sa le urmaresc evolutia si sa ii sustin daca vor continua intr-o directie pozitiva si daca voi avea ocazia. Ordinea e aleatorie.

2 comentarii:

  1. Sincer sa fiu l-as pune pe lista si pe Oprescu, primarul capitalei, desi inca mai are multe de dovedit.

    RăspundețiȘtergere
  2. O idee excelentă, sunt oameni care fac multe pentru România indiferent de domeniul în care activează... Tot respectul pentru primarul Sibiului şi pentru domnul Hurezeanu, cu toate că dânsul este considerat un personaj controversat de către unii...

    RăspundețiȘtergere